Fröken Minimalist

Review: Organic dishwashing liquid from Attitude
 
I bought this organic dishwashing liquid from the brand Attitude before my move to Uppsala. I believe that it's for children, but it was the only organic dishwashing liquid in the store so I bought it anyway. I wash all my dishes by hand now, since there isn't a dishwasher in the apartment where I'm staying. This means that I really need a dishwashing liquid that really does its job. I liked this one but found that it didn't clean glasses very well. It leaves a residue on the glass so it doesn't look very clean. I will therefore not buy this one again, and instead look for another organic one to try. What is your favourite? Do you have any tips on zero waste options?
 
// Swedish //
 
Jag köpte det här ekologiska handdiskmedlet från märket Attitude precis innan min flytt till uppsala. Jag tror att det är för barn, men det var det enda som fanns i butiker så jag köpte det ändå. Jag diskar allt för hand nu, eftersom lägenheten jag bor i inte har diskmaskin. Det innebär att diskmedlet jag använder verkligen måste göra rent disken. Jag gillade det är diskmedlet, men fann att det inte gjorde rent glas på ett tillfredsställande sätt. Det lämnar som en hinna på glaset, vilket gör att de inte ser rent ut. Jag kommer således inte att köpa det igen och letar istället efter ett annat ekologiskt alternativ att testa. Vad har ni för favorit? Har ni tips på något zero waste-alternativ?
Camilla

Jag tycker att sonetts doftfria handdiskmedel fungerar bra. Har inte provat så många olika dock. Står även allrengöring på diskmedlet vilket kan vara lite förvirrande men är diskmedel. :)

Svar: Tack så jättemycket för tipset, ska kolla upp den direkt! :)
Fröken Minimalist

Louise Karlsson

Cover är jag nöjd med. Vet inte hur det funkar med Uppsalavattnet dock. Minns att det var väldigt kalkrikt när jag bodde där. 😊

Svar: Tack för tipset! Jag får testa och se :)
Fröken Minimalist

Louise Karlsson

Ecover skulle det ju stå... 😄

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress