Fröken Minimalist

Post in Swedish: Victorias berättelse
Jag frågade på Instagram om det fanns några som ville dela med sig av sin berättelse avseende minimalism och har fått flera svar. Här kommer således ett andra gästinlägg här på bloggen och idag är det fina Victoria som vill berätta om hur det kom sig att hon blev minimalist. Om du vill skriva ett gästinlägg hos mig, är det bara att höra av sig till på frokenminimalist@gmail.com.
 
 
2017 såg jag en film på youtube som förändrade livet. Jag har alltid konsumerat väldigt mycket och köpte skit jag inte behövde. Jag tror mycket att det handlade om att köpa grejer för att må bättre men mådde bara bättre ett kort ögonblick innan jag ville köpa ännu mer. Det blir en ond cirkel typ, att jag mådde dåligt och köpte saker och sedan köpte ännu mer för att försöka må ännu bättre. Förstod inte att lyckan inte gick att finna i prylarna. 
 
2017 fick jag ett sammanbrott och orkade inte längre ta hand om att städa och sånt hemma. Så såg jag filmen på youtube om minimalism och förstod att det kanske kunde hjälpa mig. Jag började rensa väldigt långsamt för det var bara det jag orkade. När jag började se resultat började jag må bättre för det kändes nästan som om en tyngd hade lämnat mina axlar. Jag sålde mycket saker och fick då en del pengar tillbaka också. Lever nu med mindre saker och mår bättre. Att lära mig att lyckan inte finns i prylarna var viktigt, för nu fokuserar jag på att må bra istället för att försöka shoppa bort mina känslor. 
 
Tack för din fina blogg Emma och jag hoppas få läsa fler gäst inlägg i framtiden.
 
/Victoria
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress