Fröken Minimalist

Ett år utan Isotretinoin: Resultat, tankar och bilder
Untitled
 
I slutet av januari 2017 tog jag de sista tabletterna av Isotretinoin som gick i min kur. Då hade jag ätit Isotretinoin i nästan ett års tid. Även om jag åkte på en hel del biverkningar, vilket man kan läsa om i inlägget som är länkat ovan, är jag verkligen så nöjd att jag åt tabletterna. Jag hade kunnat göra det tusen gånger om.
 
Sedan jag sluta äta Isotretinoin har jag inte fått en enda finne. Inte en enda. Det känns alldeles fantastiskt. Ärren efter finnarna syns nästan inte heller och huden blir finare och finare. Mitt tips är att använda syraprodukter (AHA och BHA) efter kuren för att hjälpa ärren på traven. Låt det dock gärna gå några månader så huden hinner återhämta sig först.
 
Hur känns min hud då? Den är torrare än innan Isotretinoin, men det är jag faktiskt nöjd med. Jag har hellre lite torrare hud än fet. Inga biverkningar (förutom torrare hud) har jag kvar idag. Utan allt är som innan kuren, minus finnarna. Jag har verkligen rekommendera Isotretinoin mot acne, det har gjort väldigt stor skillnad i mitt liv.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress