Fröken Minimalist

What I packed for a 2 day trip to Stockholm/Uppsala
 
As you know, I visited Stockholm and Uppsala on August 5 and 6. Since I wouldn't stay for more than two or three days, I decided to pack extra light. I chose to travel in my training clothes but brought a nicer outfit in my bag. Silk top, a sleeveless shirt and a pair of nice trousers.
 
 
I only brought my handbag, since I didn't bring much. Except for my clothes I brought my computer, a toiletry bag and charges/headphones. Do you travel light?
 
// Swedish //
Jag besökte som ni säkert vet Stockholm och Uppsala nyligen och försökte packa så lätt som möjligt eftersom jag enbart skulle stanna i två till tre dagar. Förutom min dator och necessär, packade jag med ett par finare byxor och två toppar. I vanliga fall hade kläderna jag rest i räckt plus en extra topp, men det är så varm just nu att jag behövde ett ombyte. Brukar ni resa med lätt packning?
Emelie

Hej!

Blir inspirerad att själv packa lätt när jag ser din packning. Men en snabb fråga, hur ställer du dig till ifall du tar på dig en tröja och sedan spiller något på den? Och du inte har någon extra med dig, hur gör du då?

Jag själv spiller hela tiden, därav min fråga.

Svar: I det här fallet hade jag kunnat låna en tröja av min mamma som jag sov hos (vi har samma storlek), men annars hade jag tvättat :)
Fröken Minimalist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress