Fröken Minimalist

The one bag project: An empty bag
 
Since I will be moving this autumn, I find it relevant to declutter and try to fit as much as possible in a carry-on bag. I have a bigger bad for things like sheets, towels and things for the kitchen. Of course I don't count my furniture, because I won't bring them in this move (the reason for this is that I'm not staying in Uppsala for long, and I'll therefore keep my furniture in my mother's summer house). The things I will bring are my personal belongings such as clothes and other smaller items. As for now, they don't fit in my carry-on bag.
 
I know that this will be a long challenge and I wont succeed this autumn. But I will try to declutter and in a couple of years I hope that I can fit most of my things in a bag. I will update you on how the projects is going, to keep myself accountable. I hope you enjoy this weird challenge and follow me on my journey!
 
This is my starting point:
 
 
// Swedish //
Eftersom jag flyttar nu till hösten, försöker jag rensa och få plats med det mesta av det jag kommer behöva i min lilla resväska. Jag har en större resväska för saker så som handdukar, köksprylar och lakan. Självklart räknar jag inte med mina möbler, eftersom jag inte kommer att ta med mig dem. För tillfället står de i min mammas sommarhus. Jag kommer enbart att bo i Uppsala i två år och känner inte riktigt att det är lönt att flytta upp mina möbler. Istället får det bli en annan lösning som jag kommer att berätta mer om längre fram. De saker som jag packar med mig, som jag ser som personliga tillhörigheter (så som kläder, dator och liknande), ska få plats i den här lilla väskan är tanken. För tillfället får inte allting plats i den lilla reskan.
 
Det här kommer att bli en utmanng, att få plats med mina saker i ett så litet utrymme. Jag försöker att rensa och förhoppningen är att om ett par år så äger jag så få prylar att de får plats i den här lilla resväskan. Jag kommer att rapportera här hur utmaningen går, för att säkerställa att jag kommer genomföra det. Jag hoppas ni uppskattar att följa den här märkliga utmaningen!
Mösstanten

Det skulle jag aldrig klara! Ingår lakan och handdukar?

Svar: Nej, lakan, handdukar och köksprylar hamnar i en annan väska! :)
Fröken Minimalist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress